До когось

Михайло Комаров
Хтось щось пише, хтось читає.
Хтось щось робить, хтось гуляє.
Хтось стоїть а хтось сидить.
А от час завжди летить.

Вічних  мало, нас мільйони.
Тому треба щось робить.
Щоб згадали за бульйоном
Наші твори хоч на мить.

Треба знати, що писати.
А не так як зараз я.
Щось пишу, кому не знаю.
Словом, повна маячня.