Тайна тайн

Вячеслав Романовський
Що було між нами -
Тайна тайн.
Золотими снами
Прилітай.

В серці ніжний трепет:
Ми - одні!
З думкою про тебе
Ночі й дні.

У сльозі зрадливій
Лиш туман.
Все, що неможливе, -
Не обман...