Моя любове - рятувальний круг

Вячеслав Романовський
Моя любове - рятувальний круг,
З останніх сил чіпляюся за тебе.
Цілюща сила твоїх уст і рук
На безнадії гудзика застебне.

Потому змусить вірити в дива,
Коли умить затягує пучина,
А зорі в небі морок задува...
Дивись на мене рідними очима -

І я тоді мужніший у стократ,
І я тоді багатший од багатих.
Моя любове - дивовижний клад,
Який у мене зроду не забрати.