Прикольно

Михайло Комаров
Прикольно знати все на світі.
Прикольно мати вільні миті.
Прикольно в ранці довго спати.
Прикольно час не помічати.

Прикольно мед уранці їсти.
Прикольно встати й знову сісти.
Прикольно телек подивитись.
Прикольно встати і умитись.
 
Прикольно, що прикольно знати,
Що прикольно бути прикольним.