Любов до краю

Стелла Бережная
            
Як  мені набридли усілякі справи
Хочу в гай зелений, де барвисті трави,
Ластівкой злетіти у блакитне небо,
Пісню заспівати над широким степом
Про любов до краю, рідної хатини,
Де квітучий сад, до тополь стежина.
Там живуть лелеки, божії створіння.
В променях світанку сяє павутиння.
Дівчина сміється від краси в полоні,
Позбирала роси у свої долоні.
Краєвид чарівний, милий серцю погляд,
Мов намисто грає сонце, та той спогад.