не онлайн

Александрина Бергер
ти не в онлайнi.
змінюється день на нiч.
та я щось не помічаю
цю дивовижну рiч

пишу кожного ранку
привiт
та кожного вечора
добранiч
обов'язково ставлю смайл
та вiдправляю на майл.