Зранку

Артем Пальчиков
Зранку буде сьогодні роса
Заблищить на зеленії траві
І кудись журавлів полоса
Пролетить в небесах синяві

Підігріється сонцем земля
Запитає у трав "Як спалося?"
Легкий вітер прийде на поля
Зачіпаючи трохи колосся

Дуже добре і тепло в душі
Як в мороз біля маминої пічки
А на вітрі берези ї кущі
Шелестять біля чистої річки