Падкрэсл ваючы няздзейсненнае...

Екатерина Дорогонько
Падкрэсліваючы  няздзейсненнае,
Чытаючы ненапісанае
Я адчуваю глыбіню жыцця.

З'яўляючыся несвядомым,
Сведка - няспынны вецер,
Чужы адкрывае шлях.

Губляючы вечнае штосьці,
Ў пакоі пустым кватэры
Знаходжу таемны выхад.

І не знаходжу меры,
І не знаходжу веры,
І не знаходжу выйсця.