Не ревнуй

Любовь Кононенко-Грицюк
   
Не ревнуй ти до вітру

Що розплів мої коси,

Не ревнуй і до неба

Що заманює в просинь.

Простели преді мною

З віршів теплу поляну

Хай, як сонце, зігріє

Мене в нічку різдвяну

І прогонить нам смуток

Що той вітер навіяв,

Лиш на сьомому небі

Розділю твої мрії.
                25.09.2009.