Зiгрiйте словом

Любовь Кононенко-Грицюк
В очах любові, що й ріки замало

Шершаві руки загорілі, ніжні

Нам мама тил теплом своїм тримала

Та в осінь, стук зими відчула грізний.

Тепер запізно почуття дарити,

Німій могилі душу вивертаю,

Розквітлі в рамочці гранітній квіти

Сльозами болю рясно орошаю.

Невічні мами, їх зігрійте словом,

Не розбавляйте це тепло водою,

Дзвінком черговим, як дарунком новим

Поки зима не повела бровою.
                01.10.2009.