Вийди, сонце

Любовь Кононенко-Грицюк
Грім танцює, небо грає,

Берегом струмок співає.

Ти живеш на небокраї,

Чи хмаринка допливає?

Краплі падають, жартують,

Парасольки верх лупцюють.

Бульбашки барліг пускає,

Берег стежку роздягає.

Стану в дощ я під віконце:

Може, вийдеш, ясне сонце?

Променем лети із неба

Відігріти душу треба.
                10.05.2009.