Квiтень

Любовь Кононенко-Грицюк
Я зустріла тебе довгожданий,

Твої губи – червоні тюльпани,

Де ступаєш гаї зеленіють.

При тобі всі квітки духмяніють.

Бірюзовим ти поглядом глянеш –

Пасовисько у зелень одягнеш.

Веселкову красу в собі маєш,

Як намисто, цвітіння чіпляєш.

Чаклуном тебе всі називають

Своїм співом пташки зустрічають,

Аромат вітерцем коливаєш,

Спокушаєш, але ж не кохаєш.
                14.05.2009.