Надiя

Любовь Кононенко-Грицюк
Тебе немає поряд

Вінцем плету бажання

Немов свою відраду

Плекаю сподівання.

Селом веселка грає,

Дме вітерець залітний

Весінній день спливає

У час нічний, самітній.

Крізь яблунь цвіт ліловий

Коханням захід сяє

Мені етюд казковий

Надію повертає.
                12.06.2010