Веснiй Батькiвщино

Любовь Кононенко-Грицюк
З кожним роком весній Україно
Здрастуй батьківська, рідна земля
Лиш для тебе моя Батьківщино
Хочу стати веселкою я.               

Спалахну залюбки на пів неба
Проявлюся росою щедрот
Упаду кольорами, як жереб
У омріяну свіжість широт.

Обіймуся зі степом і полем
І щедрішими будуть роки,
А над зеленю владних просторів
Голубі зашумлять васильки.

Звеселю калиновим долини,
Застелю бірюзою ліси
Світлі барви віддам до краплини
Для твоєї земної краси.         
                02.08.2010