Замрiяний красень

Любовь Кононенко-Грицюк
Ти усміхнений місяць,
Як зустрінутий жереб
Між прижмурених китиць
Грає зоряне небо.

Ти замріяний красень
Із чужою душею.
Моє серце – день ясний,
А твоє, і зі ржею.

Не відкритий, сторонній
Мерехтиш над межею
У пітьмі безпросвітній
Непрозорою ржею.
                08.11.2010