Мiй край

Анна Музыка
http://www.rus-stl.ru/songs.htm - по этой ссылке эскиз песни в исполнении Сергея МОШКОВА на это стихотворение.

ПЛЭЙКАСТ /www.stihi.ru//go//

Ой, поле, поле, поле...
В душі моїй печаль.
Знайоме все до болю,
Минуле мені жаль.

Тополі при дорозі
Всі в листях золотих,
Мій край тріскучих грозів
І блискавок страшних.

Мій край степів безкраїх
І макових лугів,
Чарують пташок зграї
Та солов'їний спів.

Місяць жменьой промені
Розсипав над ставком,
І йдуть з туману коні
Залиті молоком.

А з-під копит, верстами,
Від подиху вітрів,
Розсипаний ланами
Весь літопис років.


==============================
Ой, полэ, полэ, полэ...
В душі моїй пэчаль.
Знаёмэ всэ до болю,
Мынулэ мені жаль.

Тополі пры дорозі
Всі в лыстях золотых,
Мій край тріскучых грозів
І блыскавок страшных.

Мій край стэпів бэзкраїх
І маковых лугів,
Чарують пташок зграі
І солов'їный спів
Мій край, мій край, мій край

Місяць жмэнёй промэні
Розсыпав над ставком,
І йдуть з туману коні
Залыті молоком.

А з-під копыт, вэрстамы,
Від подыху вітрів,
Розсыпаный ланамы
Вэсь літопыс років.

Мій край стэпів бэзкраїх
І маковых лугів,
Чарують пташок зграі
Та солов'їный спів
Мій край, мій край, мій край