Колесница Дэвлытко...

Исроэл Некрасов
***

Колесница Дэвлытко урняла дро фэнчтро кало,
Пашо кхэр трашадэс шуминэна кашта,
Нэ шунава, багала штыл нанэ дыкхло чирикло.
Страх уджява, и набут издрана васта.