Закоханий дуб Влюблённый дуб

Орехова Галина
      Закоханий  дуб

Ой,чому ж ти, дубе,
Листя не скидаєш?
Твою руду шубу
Сніг он покриває.

Не скидаю листя,
Бо, як вітер дує,
Закриваю липку,
Та її цілую.


Влюблённый дуб.

От чего ты, старый дуб,
Всю листву не сбросил?
Ветки нежно с рыжих шуб
Снег вон припорошил.

Потому не сбросил листья,
Если ветер дует,
Закрываю ими липку
И её целую.

Декабрь 2010. Гродно.