Розтавання

Ромашка Лев
Як тобі це сказати не знаю.
Щоб меньше болі тобі принести.
Ми змінилися дуже з тобою.
Ми стали на різні шляхи.

Мені болісно це говорити.
Но лишати не можна це так.
Мені б хотілось це все змінити.
Но надії немає ніяк.

Ти можливо мене проклянеш.
Но тебе всеодно зрозумію.
Ти можливо мене і спасеш.
Давши мені ще надію.

Ти можливо мене ще кохаєш.
Но тебе не кохаю вже я.
Ти можливо нічого не скажеш.
Лиш тихо шепнеш -"Це все я ?"

Ні , це не ти зрозумій.
І давати надії не треба.
Це все лиш розум мій.
Затмарений частою неба.