Кохання

Ромашка Лев
Я не можу тебе не любити.
Ти в серці застряла моїм.
Я не можу тебе не кохати.
Ти світом стала моїм.

І розум не хоче зі мною дружити.
Все каже постій , не спіши.
А серце так хоче віддати тобі.
Частинку своєї душі.

Як трапилось це я не знаю.
Змінилось моє все життя.
Я мрію лиш бути з тобою.
І в цьому моє все буття.

Хоть важко мене зрозуміти.
Но буду таким як я є.
Не буду себе я жаліти.
Бо це є кохання моє.