ЧОМУ?

Елена Пекач
    навіщо дзвін монет в кишені?
    навіщо так гидко відригуються пельмені?
    чому курей вбивають,
    а дехто їх навіть не любить їсти?
    чому маленькі саме ті отвори,
    в які особливо хочеться залізти?
    чому їжа пахне,
     а какашки воняють?
    коли шось дуже приховуєш,
    про це обов`язково взнають?
    чого сніжинки кричать під ногами?

    навіщо ноги заростають косами?

    чому ***ово-це погано,

    а піздато-харашо?

    чому ти думаєш,шо ти шикарна,

    а інші думають: хрєн зна шо!?