О, кра р дний!

Валентина Андрущенко Франчук
О, крає рідний,
земле Херсонська,
Степи безмежні,
палюче сонце,
пейзаж знайомий
мені до болю,
Безкрає небо,
неначе доля.

Ти різнотрав"ям
весною квітнеш,
І соловейком
в садочку свиснеш,
Чумацьким  шляхом
дорогу вкажеш,
І врожаями
себе  покажеш.

Перед тобою
склоню коліна,
Ти лиш частинка
від України,
Шануйся, слався,
мій рідний крає!
Нехай  Господь
нам  допомагає!