Бiсова конячка

Виктор Малороссов
Заходь у гості, Музо довгокоса.
Нашепочи мені на вухо віршик,
Хоч поганенький - вже не буде гірше
Після трьох пляшок бренді з кальвадосом.

У мене під матрасом є заначка -
Сховав від знахабнілого Пегаса.
Немає слів - відмовився від квасу -
П"є тільки пиво бісова конячка...



    13.03.2010р.