А ти десь там

Алёна Губий
А ти десь там. Чогось уже бракує
Щось хоче знов побачить образ твій
Та тебе мало це хвилює
Ти – лиш самотній образ моїх мрій

Що робиш ти в цю саму мить?
Можливо, думаєш про мене
Чи вже забув? А тут болить
Десь біля серця… Через тебе

А ти десь там! Тобі вже все одно
Що хтось тебе тут вже чекає
Нервує, п’є гірке вино
Самотньо десь по вулицям блукає

Тепер між нами сотні кілометрів
Одне життя поділене на два
Без співчуття, без всяких сентиментів
Забрав з собою все моє життя

А ти десь там, та скоро повернешся
Чекатиму тебе, як в перший раз
І швидко серце так заб’ється
Твоє «привіт»… і вже нікого окрім нас