Звуки ночi

Алексей Смирновъ
За парканом хтось шепоче.
Зорі блимають вгорі.
Щось велике серед ночі
Заховалось у дворі.

Чути гавкіт пса скажений.
Бач, хто зна до нас іде.
Дошки полу дома в мене
Заскрипіли деінде.

Раптом протяг дме на свічку,
Хвіртка гучно в раму б'є.
Щось холодне, хаотичне
В серце проситься моє.

Наче я закляк зненацька
На межі добра і зла.
І моє майбутнє хвацько
У полон взяла імла.

Та чомусь мій розум хоче
Це відчути раз по раз,
Ці таємні звуки ночі,
Що вночі тривожать нас.