В руках у чоловiка я рабиня

Василий Никонюк -Партия Регионов
Неначе вирок підписала я собі
Готова за  хвилини ці померти
Все забуваю і щасливою стаю
Немов рабиня, що їй вільну підписали

Мене усю ви  порубайте  на куски
А я  шукатиму  ту  сильну  половину
А може винна я, ну в чім моя вина
Що  насолоду від кохання розділяю

Легко судити хто не знає в цьому втіху
Від чоловічих рук і їхнього кохання
Забудеш все і в небо ти летиш
Коли тебе ласкають їхні  руки

Мене усю ви  порубайте  на куски
А я  шукатиму  ту  сильну  половину
А може винна я, ну в чім моя вина
Що розділяю насолоду від кохання

А може це для  долі, мій є хрест
Який я у житі, мушу  пронести
Так не судіть  і не осудять вас
Життя таке що кожен може впасти