Напрочуд нiжне - для малят

Тамара Борисовна Маршалова
Кошеня напрочуд ніжне,
Біло-біло-білосніжне,
На вікні сидить, муркоче,
Під сніжок іти не хоче.

Муркотить: Свербить у лапці,
Принесіть тепленькі капці.
А іще свербить у вушку,
Принесіть бодай подушку....