Скоротечность

Татьяна Дарье
В головах у девчонок
Коктейль розовый
Танцы, палатки
Сок берёзовый

Потом поцелуи
Объятия жаркие
Простыни смятые
В праздник подарки

Свадьба весёлая
Свекровь, дочь
Комната голая
Одинокая ночь

Бросил любимый
Дочка ушла
Всё, пустота
Жизнь прошла...