Не питай мене про те

Аделина Мухина
Не питай мене про те –
На що відповіді не має
Хіба я знаю, хіба хто знає?...
Хто ми, куди йдемо й навіщо?
Навіщо довга така дорога
І коротке таке життя?
Якщо  ми любі у Бога
Навіщо тоді каяття ???.