Ти моя, наче ласкавий вiтер

Сергей Марчевский
Ти моя, наче ласкавий вітер
з перемішаним запахом трав,
із червоного шовку ти стрічкою,
що заплела в свої волоса.

Із п'янючим ти запахом моря,
з ароматом кедровим тайги,
та чого з легким присмаком солі
поцілунки твої солодкі?

По дахах, по верхівках беріз
знову я промайну, мов жартую.
Ледве чутно шепочеш: "тихіше,
пілігрим милий в плащі з дощу".

Я зірок хлібні крихти лукаві
перев'яжу небесним вузлом,
і тобі принесу вранці кави,
доливаючи з імли молоком.




"Ты мой ветер" http://stihi.ru/2009/10/15/4668