Той Кiт

Саша Рф
Ти мене чуєш. Знаю. Ти обіцяв мене чути!
Ти мене пам’ятаєш. Стрінеш - впізнаєш.
Так, сподіваюсь, буде!

Я тобі вірю. Чесність. Не нарікай на себе!
Зараз між нами безмежність -
І океан, і небо.

Ти прилетиш надвечір. Я тебе стріну, може.
Будуть тримтіти руки, і плечі...
Серце чекати не зможе!

Лагідність, дикість - Кіт на порозі,
Очі і серце - настіж.
I хочу сказати - будь на сторожі!
Не забувай про ЩАСТЯ!