Snigopad

Дарья Пасечник
І пахне бухлом моя снігова казка
я начебто ніжна, я начебто не втомилась
а ти на балконі, на клаптику пишеш "будь-ласка,
пробач мені, люба, пробач мені, що не здійснилось."

І пахне душа цигарками і алкоголем,
я начебто вірна, я начебто не збрехалась
А ти на балконі, стоїш, захлинаєшся болем
"пробач мені, мила, що нам не тоді покохалось."

І пахне волосся відвагою, щастям, зимою
я начебто жінка, я начебто не фригідна
А ти на балконі, ти пишеш про нас із тобою,
"Пробач мені, вибач. Ти іншого, кращого гідна."

І пахне душа так давно уже втраченим плачем,
я начебто ніжна, а мат так і сиплеться градом
А ти на балконі, ти пишеш "Бажаю удачі."
І я засинаю, і з неба лечу снігопадом.


17.12.2010