Самотнiсть

Тори Лосева
 Ти поклич мене серед ночі,
 Я так хочу твій голос почути,
 Що моє ім’я прошепоче.
 Сподіваюсь, що це може бути.
 
 Не тікай від мене, благаю!
 Наодинці мене не лишай
 З моїм болем, моїми думками.
 Хоч хвилиночку ще зачекай!..

 Я чекала тебе, та даремно,-
 Ти не чуєш мої благання...
 То не дощ, то гарячі сльози –
 Я облишила всі сподівання...
 
 Я сумую дуже без тебе.
 Ти поглянь у вікно – зорі сяють,
 Білий птах перекреслив небо –
 То самотня душа УЛІТАЄ.
                МОЯ!..