Колись давно

Света Керри
Колись давно
Ми ще боролись
А зараз дим, пустий туман
Ти клявся так як ще ніколи,
Як ще ніколи ти не відчував.

А ще колись палили свічку
Та зараз там вже просто віск.
Ми мали час піти додому,
На все забіти і піти.

Не мали ми причин для смерті
А зараз ми  не хочем жити
Ми боїмося ще летіти...