Н ч кохання прискорю рухи

Валентина Попелюшка
Говори  мені  ніжні  слова,
Вони  збуджують  більше,  ніж  дотик.
Від  них  обертом  йде  голова,
І  п'янять  вони,  ніби  наркотик...

Ця  залежність  мені  не  страшна...
Слів  обійми  міцніші,  ніж  руки.
Ніч  кохання,  мов  мед,  запашна,
Ніч  кохання  прискорює  рухи.

Так  дбайливо  закутана  в  сон,
Тиша  ночі  раптово  здригнеться,
Коли  стогонів  двох  унісон
У  її  володіння  вірветься.

Ніжних  слів  наших  зливу  рясну
Доп'ємо,  і  зупиниться  злива.
І  в  обіймах  твоїх  я  засну,
Трішки  стомлена  й  дуже  щаслива...

ID: 183173
Рубрика: Вірші, Вірші, що не увійшли до рубрики
© дата надходження: 11.04.2010 17:52:50
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=183173