Зимова тиша навкруги...

Маргаритка 2
Зимова тиша навкруги,
Гойдається повітря від морозу,
Навколо лиш сніги-сніги –
Не бачу вже до тебе я дорогу…
Гукну: « Коханий, повернись!»,
Тільки луна мене почує…
Розум  шепоче: «Зупинись…»,
Та серце знов моє нудьгує…