Проти влади

Бондаренко Михаил
Грабують гроші депутати
Людські проблеми це ніщо,
Заради власного добра
Побудували Україну.

І інші нації прокляли
Смердючу яму у якій,
Ми намагаємось дожити
І утриматись на землі.

І всі говорять все в нас добре,
Коли в нас добре тут було,
Коли ми вірили в надію
Ви все продали в закордон.

Бо наше слово тут не чують
Не бачать нас усі німі,
Купити совість не вдається
Заради чого ж ти живеш?

І говориш про дивні речі
Морочиш голови усім,
Я проти вашого закону,
Я проти плачу і убивств.

Я проти схилених голів,
Я проти кривди і насильств,
Я проти вашої байдужості,
Я проти крові на землі.