Зима

Ольга Угнивенко
Зима забіліла снігами,
У кригу закута ріка,
Забутая пісня птахами,
Лиш в пам’яті лине вона.

І хрускіт легкий під ногами
Пришвидшує мірну ходу,
Скоріше б додому дістатись,
Повторюю думку одну.



19.12.2010