Ко дню рождения папы. укр

Валюша Александрова
12.03.09
01:31
   ***
- Тату, дай мені п’ять гривень!
- А мені дай десять!
Просить Костя у татуня,
Та ще й просить Леся.
Жінка теж підходить скоро:
- Дай сто гривень, любий,
Твої завтра іменини.
То сюрприз хай буде!