I тiшиться хижо розлука

Валентина Попелюшка
Поїхала  з  третьої  спроби
Так  важко  було  розлучатись.
Розлука  -  то  гірше  хвороби.
Чим  можна  i  як  лікуватись?

I  навiть  кохання  щасливе  -
Для  зустрічі  не  запорука,
Бо  вносить  життя  корективи, 
І  тішиться  хижо  розлука. 

Тому,  стоячи  на  пероні
Не  бійтесь  сказати  "Кохаю".
У  долі  ми  всі  у  полоні,
Що  буде  -  лиш  Бог  один  знає.

Рубрика: Вірші, що не увійшли до рубрики
© дата надходження: 18.04.2010 23:00:45
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=184907