Правдивая история о... 04

Александра Огневая
.
       (... о волке и ягнёнке).

       1. (на суржике):

У річці вовк ягня зловив,
І тут же мовчки задавив.
А той рослИнкой балувався...
Коротше, Сержік підірвався.


       2. (російською мовою):

У речки волк ягнЯ словил,
И тут же молча удавил.
Да тот, вишь, травкой баловАлся...
Короче, Сержик подорвался.