Абортована любов

Аннушка Лунёва
криваві почуття лежать
на мармурі життя людського
зникає вік зникає стать
лишається знемога

небажане життя нажаль
не має права існувати
цей плід - свинцева пектораль
ярмо що душить рідну мати

любов абортували ми
із душ закам"янілих
шматки м"ясні серед зими
сховали в сірих брилах