Як добре, що ти там сидиш сама

Роман Зуев
***

Як добре, що ти там сидиш сама,
Як добре, що в тебе нікого нема.
Тоді ти, можливо, згадаєш мене
І з`явиться в серці щось світле й ясне.

А як не згадаєш, я сам прийду
І де б не була ти, усюди знайду.
Тоді ти почуєш, що я теж сам
І щиро повіриш моїм словам.

А як не повіриш в мою любов,
То, певно, згадаєш все знов і знов.
Подумаєш добре і все збагнеш
Й до мене з коханням сама прийдеш.

11.02.2001