Така, як

Анастасия Жарик
Мені доля подарувала життя,
І прогавити чи змарнувати його я не маю права.

Живу сьогоденням, загляда в майбуття,
Життя - це всесвіт, а не Богом забута канава.

Мені доля подарувала батьків,
Які мене вели, ведуть і вестимуть надалі.

Мені подарували друзів, товаришів,
Які сяють поряд зі мною, як золоті медалі.

Мені доля подарувала кохання,
Ніби, таке, як у всіх, але все ж інакше.
(Продолжить)

З ним я ночі і дні, вечоріння й світання
Проживаю яскраво, не так, як завше.

Мені доля подарувала мене,
А це значить - думки, слова, відчуття

Та й щоденне усе не мине,
А осяде в моє життя.

Ніжність і чуйність, вогонь, дивна вдача -
Терпкий коньяк чи солодке вино?

Переплелося усе це, а значить
Нічого в мені вам змінить не дано!

"Я - така, як є", - банальні слова, та все ж
Я живу, як живу, і ти живеш, як живеш.