Святкую

Галина Чехута
Мої  літа так швидко промайнули,
Сьогодні я святкую ювілей.
І хоч роки найкращі вже минули,
Дорослі діти, внуки в мене є.

Сьогодні всі вітають мене з святом,
А я сумую глибоко в душі.
Дивлюсь на друзів: всі такі завзяті,
Веселі і, як завжди, заводні.

І я всміхаюсь, ніби молодію,
Підтримую їх витівки смішні,
Плекаю ледь жевріючу надію,
Що буду поряд з ними, як завжди.

Пройшла зима, весна в права вступає,
Природа свій порядок визнає.
У мене ж на волосся сніг лягає
І від тепла весни не розтає.

Та я не буду зараз сумувати,
Життя прожить – не поле перейти,
Радію я, що друзів повна хата,
Я буду в серці день цей берегти.

Нехай зима не сердиться за зраду,
Що не знайшлось їй місця за столом.
Хай келихи вина дзвенять щоразу,
Як пісня, що злітає знов і знов...