Останнiй поцiлунок пам ятаю

Людмила Фрасынюк
Останній поцілунок пам'ятаю-
 холодний, наче крига навесні.
в обійми твої знову я пірнаю.
 З'явився ти чому в моєму сні?
Прийшов, побачив, переміг.
розбив дівоче серце мов кришталь.
Та душу підкорити ти не зміг
мені на щастя, а тобі на жаль.
п'янив мене-собою напував,
і грався ти моїми почуттями.
Ну а коли насправді покохав,
стіна розлуки виросла між нами.