Кермэсен буран койлэре

Фаниль Асфаров
Кулларыма гармун тотсам.
Бармаклар узе чаба.
Авыл коен уйный уйный.
Кунел сыкранып кала.

 
Бураннар урамда уйный.
Тоннэрен йори улап.
Могаен, бер кой табырмын.
Синен турында уйлап.

Гармунымным тоймэлэре.
Берсе кара, берсе ак.
Кермэсен буран койлэре.
Кунелгэ астым йозак.