Що значить я? Яка я? Для чого? укр

Валюша Александрова
03.06.09
22:05
«А»:
Що значить я? Яка я є насправді?
Скільки спектаклів, ролей тре зіграть,
Щоб дошукатися основи, честі правди,
Це в принципі можливо? Хочу знать!

Я умирала раз, щоб сто воскреснуть,
Жила я сто життів, щоб вічно жить,
Була весною-сонцем, щоб лід скреснув,
Щоб істини прийшла нарешті мить.

Собою я стаю лиш наодинці,
З тобою я вже інша, я не та,
Хоч бачать люди це з різних позицій,
Та слово моє нове – красота!