Новий

Михайло Комаров
Новий рік вітає всіх
І дорослих і малих.
Рифма ця уже набридла,
Як та булка без повидла.

Як на мене, краще так:
Новий рік заліз на дах.
Зліз назад, ввійшов у двері.
Жуйку з'їв зі смаком черрі.

Показав всі тридцять два.
Став прозорим, зовсім зник.
Так почався новий рік.