Н ч сп ймала мене босу...

Анна Кириленко 2
Ніч  спіймала  мене  босу,
І  холодна  і  розлючена.
Снів  чекати  ,мабуть,  досить
Оченятами  колючими.

Знов  мене  дратує  темінь  - 
То  їй  страшно,  то  їй  лоскотно...
А  мені  б  її  проблеми 
Із  думками  недорослими.

Розриває  тишу  спалах,
Дим  у  горлі  гірко  колеться.
Ще  годину  ми  не  спали.
...Ніч  ридала  на  околицях.